kedves blog

articsóka

articsóka

Hol az ördögben van Osama Bin Laden?!

2008. november 08. - davidkolbi

-Hájfájv!- kb ennyit tudnék mondani Osamának, ha találkoznék vele. De szerencsére a hontisztelő amerikai állampolgároknak lenne hozzá egy pár kérdésük. Erről forgatott egy filmet, a már előző munkájáról, a Super Size Me-ről híres Morgan Spurlock.

Ez a dokumentumfilm konkrétan arról szól, hogy Morgan 4 vagy 5 különböző országot körbejárva, beleértve Egyiptomot és Afganisztánt is, kérdéseket tesz fel az embereknek azzal kapcsolatban, hogy mi a véleményük az amerikaiakról, Osamáról és hogy nem-e tudják véletlen, hogy hol is van Osama. A poénokat nem lövöm le, de az a film a maga katagóriájában sztem nagyon jó, de kritikát és pontozást nem tudok hozzá fűzni. Nah jó, ha nagyon muszály, egy 4,2-t adok rá az ötből, de nem az eddigi szempontok szerint, mivel ezt úgy nem lehet osztályozni, csak úgy filmélményben.

Ajánlom mindenkinek, sok érdekesség kiderül belőle.

*Jajj, remélem az elején a Hi5-ot senki nem értette félre. A szó magyar megfelelője ugye pacsi, de én nem úgy gondoltam, csupán azt akartam szimbolizálni, hogy azonkívül, hogy köszönnék neki, nem tudnék mást mondani.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://articsoka.blog.hu/api/trackback/id/tr65757440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása